Längtar!!!!

Jag längtar så tills på lördag!!!!

För då ska jag ha en man och barn ledig helg hos min storasyster i Karlstad!!!

Länge sedan jag skrev!

Det var ett tag sen nu, men jag har haft fullt upp. Jag började jobba igen efter semestern förra måndagen och det blev en hård start. Full rulle från första minut! Första veckan var lite jobbig, jag var så snurrig och jag kom inte ihåg mina tider bl.a. I torsdags till exempel trodde jag det var fredag så jag satt i soffan i lungan ro och drack kaffe halv tio trodde då jag började tolv, fast jag skulle ha börjat kl nio. Kom på mig själv när jag skulle läsa text-TV. Haha så kan det gå! Men nu känns det bättre!
Idag har jag en ledig dag men orkar inte göra så mycket, ska bara ta det lungt och leka med pojken min!


Ha det gött!

Badat!

Jo, vi kom iväg till slut upp till Sisjön. Vi har badat hela eftermiddagen och kvällen. Härligt värre!!!



Så fint väder var det inte, det regnade lite då och då, men mysigt var det i alla fall.
Lukas badade tills han var helt blå... han vägrade gå upp den lilla sötnosen!!

Ha det gött!!

Hmmm...

Alltså nyss var det fint väder och varmt, men när jag och Lukas gick ut till bussen upp till sjön kom regnet... så vi vände in igen. Förhoppningsvis är det bara ett litet regnmoln som drar förbi snabbt så vi kan ta nästa buss.


Lite dött här i bloggen...

Jag skriver inte så mycket nu som ni kanske har märkt. Jag har blivit oerhört slö nu under semestern, orkar inte ens träna. Men det är så det ska vara! Är inne på min sista semestervecka nu!

Idag råkar det vara ganska så fint väder så jag tänkte ta ungen med mig upp till Sisjön. Mannen min är ute med båten och ska försöka fånga lite middag!!! Hoppas att han kommer hem med lite makrill!!!!

Ha det gött nu i solen!!!

RSS 2.0