Jag är tillbaka!!

Jag tänkte ta upp bloggen igen! Det var ganska så exakt ett år sedan jag skrev sist. Och ni undrar väl hur det gick för mig i Göteborgsvarvet!?
Jag klarade inte mitt mål. Under 2 timmar skulle jag ju springa in på, men så blev det inte. Min tid blev 2 timmar 10 minuter och 38 sekunder. Jag är fortfarande efter så här lång tid djup besviken. Målet var ju enkelt tyckte jag.
Det var 2 saker som störde mig. Nummer 1: VÄRMEN. Det var vårens varmaste dag med 28 grader i skuggan. Det kom som en chock för kroppen då det inte alls hade varit så varmt tidigare under våren.
Nummer 2: Mitt vätskebälte som jag hade på mig gick sönder så jag slängde bort det under början av loppet. Slängde iväg det bara vid kanten av banan. Jag kunde ju inte hålla i vattenflaskan hela loppet. Ganska snart efter att jag hade gjort det kommer jag på att jag hade mitt VISA kort i det bältet så jag var tvungen att springa tillbaka mot strömmen och hämta det. Jag tappade rytm, fart och motivation. DÄR har vi dom 10,38 minuterna. Så ni kanske förstår att jag är ledsen.

I år står jag INTE på startlinjen. Motivationen till träningen tryter i år. Så jag har valt att ta ett sabbatsår. Det känns faktiskt helt OK. Nästa år är jag tillbaka! Jag får se om det blir något tävlande i år, men som det ser ut nu så blir det inte det.

Jag tänker ju inte bli en soffpotatis bara för detta, men nu måste jag få lite distans till löpningen. Jag har en god vardagsmotion i alla fall. Jag cyklar varje dag tur och retur till jobbet hela året, och så har jag en son som inte gillar att sitta inne, så vi är ute och leker mycket.

Det var allt för nu...

RSS 2.0