Avkoppling!

Efter en stessig dag på jobbet som det var igår var det gött att koppla av på havet!





Oväntat besök!

Idag fick vi en fin oväntad gäst!!!



Vi tittade på den en stund innan den fick återgå till friheten!


Midsommar!!!

Återigen har vi haft en underbar Midsommar i Gällared.
Vi fick inget bra väder, men ALLT annat! God mat, fint sällskap, mycket skratt och barnen var glada.
När regnet väl slutade att falla gick vi ut och spelade kubb. Åh det var roligt!!! Oavgjort blev det. Vi tänkte nog ta en avgörande match, men det blev inte så.



Tänk om kunde bo så här fint.... :)


Bollhav på lekstan.



Mys-pys dag med min son!

Jag blir trött och tjurig när det går tungt på jobbet så idag när jag var ledig så tänkte jag göra något roligt med min son. Det blev först lekstan med mycket bus och skratt och fika med glass. Efter några timmar där så gick vi till leksaksaffären.



Där inne var vi jättelänge och det fanns ju såååå mycket roligt att titta på och att testa. Vi köpte ett spel som jag minns att jag spelade när jag var liten. Det heter Stekta Ägg. Det är superkul, och jag blev helt nostalgisk.



På hemvägen gick vi förbi hästhagen och Lukas plockade blommor till pappa. När vi sedan kom hem stod maten på bordet!! :)

En helt mysig och rolig dag. Det har varit en sån här dag som man kommer att minnas länge!!!

Ha det gött!

Tung helg!

Helgen var tung. Jobbade fredag kväll och kom i säng sent, men jag minns att jag ställde klockan. Men när klockan ringde i lördags morse så vaknade jag inte. Jag hade tänkt att gå upp kl 05:00 eftersom jag började kl 06:00. Istället ringer min kollega och väcker mig kl 07:15 och jag är inte på jobbet förens vid 08:00. Riktigt jobbigt blev det att jobba in två timmar en lördag fm när det är så mycket att göra. Men, men... det är glömt nu!!!

Söndagen var roligare! Under förmiddagen var jag och familjen ute på promenad och såg att det stod fullt av hästtransporter vid parkeringen. Det visade sig att det var hästhoppningstävling på G. Vi bor precis intill ett stall så vi dit och tittade och tog en fika. Det var jättemysigt!

 

Så duktiga alla tjejer och killarna var tyckte jag.



Söndag kväll var det dags att återvända till jobbet och det blev en stressig kväll. Men det är också glömt nu!

Ha det gött!!

 

 


Äntligen!!!

Min son har nu äntligen fått en sparkcykel! Å jag lovar han är överlycklig. Han har sagt "Tack snälla söta mamma" i 2 dagar nu! Min lilla sötis! Det är så roligt för de allra flesta barnen här på gården har en sån här sparkcykel och han har länge varit avundsjuk på dom. Han har ofta fått låna någons och kört lite, men då har han vägrat att lämna tillbaka den och så blir det bråk så vi får gå in. Inte roligt! Det är lite svårt men han får träna!! Övning ger färdighet!!


Sitter o väntar på att det ska bli dags att åka till jobbet. Jag ska jobba kväll i kväll och det är så tråkigt. Nej inte tråkigt, det är jobbigt och stressigt. Vilket i sin tur i och för sig leder till att det blir tråkigt. Jag måste ha semester snart! Det är lite drygt 3 veckor kvar, men det känns som en evighet. Men det är bara att kämpa på!!!!

Ha det gött!


Underbar helg!

Min helg har var mycket bra! Den började redan i fredags kväll när det var dags för firmafest! Vi var på star bowling och åt 3-rätters och spelade 5-kamp. Det var så kul och lätt den bästa personalfesten jag har varit på. Mitt lag kom tyvärr bara 2:a... jag försöker att smälta det, men det är svårt. Allt skulle ju bara vara "på skoj" men det blev så mycket prestige så jag tappade fokus helt o hållet.

Under lördagen blev det bara deg på balkongen o det var så gött. Det var MYCKET länge sen jag gjorde så lite under en hel dag!

Söndagen hade bra bouleväder, så det fick bli det. Vann över sambon min i alla fall, o han blev grinig så då passade jag på att springa årets första mil. Jag tog det ganska lungt och det tog väl ca 57 minuter och 50 sekunder. Det kändes jättebra att ha gjort det. Knät håller!!!

Idag var det bara att återvända till verkligheten och till arbetet.

Det var allt för nu! Ha det gött!



Helt slut...

Jag har jobbat för fullt både denna och förra veckan och det känns i kroppen kan jag säga.

I morgon kväll har vi personalfest så jag får se hur pigg jag är och hur länge jag kan hålla mig vaken! Hehe... jag låter som värsta kärringen!!! Men i vilket fall som helst så brukar det vara roligt och så även denna gång hoppas jag!!!

Måste titta efter nya regnkläder... det har spöregnat hela dagen idag och ska nog göra det i morgon också. Mina nyvarande regnkläder är så gamla... rena rama 80-tal... som dessutom är för stora... Men men jag blev ju inte blöt i alla fall när jag cyklade till jobbet!!!

Jag har nu äntligen fått reda på att jag har fått ledigt på midsommar! TJOHOOOO!! Vi ska ner till Gällared och till min svägerskas sommarstuga ( Lyxstuga helt nybyggt precis intill vattnet ). Vi var där förra midsommar och det var hur trevligt som helst!!

Annars har det inte hänt så mycket...

Ha det gött!

Torsdag

Det är konstigt... när jag beslöt mig för att inte satsa på löpningen denna säsong så fick jag tillbaka motivationen igen.
Senaste veckan har jag tränat 3 gånger. Helt sjuk egentligen. För nu blir jag sugen på att tävla igen... :)

Tog en löptur igår kväll och det kändes jättebra! Det är så kul!!!

Men idag har jag varit trött... Full fart på jobbet hela dagen.

Agge har sagt upp sig nu. Det var väntat, men jag kommer att sakna att skratta med honom.




Solig ledig dag!

Solen skiner och jag är ledig!
Jag ska njuta av den här dagen då jag ska jobba hela helgen sen!

Ikväll ska jag försöka komma iväg på en löptur.

Ha en fin dag!

RSS 2.0